NYHET - STK stigen

Nå starter vi opp med "STK-STIGEN" (en form for utfordringskamper). Dette er et nettbasert system hvor man kan utfordre andre spillere og føre inn resultater via en nettside. Vi ønsker at det skal bli lettere og morsommere å spille flere kamper og spille mot noen man kanskje ikke pleier å spille med:-)

Det er fortløpende påmelding, men for at du skal komme i gang så fort som mulig så er det bare å melde seg på med en gang!

Dette er gratis ut året slik at man får en prøveperiode, og ønsker du å fortsette koster det kun kr 100,- pr år (fra 1.januar-31.des). Dette er for alle som er født 1907-2007(kan være med fra det året du fyller 11 år).

 • Vi deler inn i kjønn og alder i klassene:
 • U14, fra det året du fyller 11 til og med det året du fyller 14
 • U19, fra det året du fyller 13 til og med det året du fyller 19
 • Senior (egentlig for de som er 19 år og eldre, men de som blir 13 år gamle inneværende år og eldre eldre kan også være med)
 • Veteran 50+ (fyller 50 år i år eller eldre).

VELKOMMEN!

Meld deg på herhttps://www.globaltennisnetwork.com


Arrangementer

 • Innendørs Klubbmesterskap for Seniorer & Veteraner
  Innendørs Klubbmesterskap for Seniorer & Veteraner lør., 30. Mar, 09:00

  Soon Tennisklubbs Innendørs KlubbmesterskapFor Seniorer og veteraner helgen, 29.-31.mars 2019 Vi ønsker å invitere deg som er medlem i Soon TK til en hyggelig og sosial turnering!Det blir delt inn i mange klasser og det blir flere kamper for alle som blir med uansett alder o

  Kalender:
  Soon Tennisklubb
  Når:
  lør., 30. Mar, 09:00
  Les mer
Levert av IdrettenOnline