TENNIS I SFO TIDEN

ELLER

TENNIS OG TFO I STEDEN FOR SFO?

Son Tennis Akademi inviterer deg til å bli med på tennis i SFO tiden på Soon Tennisklubb.

Nå er det tilbud om tennis i SFO-tiden(1.-4.kl) og Tennis Fritidsordning (TFO) for barn i 1. -5. klasse på Son Barneskole og Brevik Barneskole

Oppstart:

Se på påmeldingssiden.

Når:
Mandag til fredag mellom kl. 1230 og 1530.

SFO-tennis:
Dette er for barn som går i 1.-4.klasse og som kommer  på tennisen i sin SFO-tid eller kommer på tennis istedenfor å gå på SFO. De barna som ikke  har SFO går enten hjem eller fortsetter på TFO etter at treningen er ferdig.

Tennis Fritidsordning, TFO:
Dette er et tilvalg til SFO-Tennisen. Så man går altså ikke bare på TFO. Barna går direkte til tennisklubben når skolen er ferdig og får frukt og grønnsaker før tennis starter. Etter trening serveres det varm eller kald mat som varierer fra uke til uke. Barna blir hentet av foreldre/foresatte senest kl 17.00. Da slippe dere å betale for SFO i tillegg den dagen! Det er frilek etter at tennistreningen er ferdig.

Vi henter barna på skolen etter avtale. De som går på Brevik blir hentet i bil. Det anbefales å være med  to ganger pr uke eller mer, det gir mer fremgang og mestringsfølelse. Vi deler inn i grupper etter alder og nivå.


Se påmeldingssiden for alle priser

 

TFO frem til kl 1700 koster per 2019 kun kr 45,- ekstra pr dag! ...og du slipper å betale SFO de dagene barnet er på tennis/TFO. De som starter midt i semesteret vil kun betale for de ukene man er med. Dvs at om barnet ditt starter i mars så betaler dere ikke for januar og februar. Total prisen inkluderer da tennistrening, henting, frukt/grønnsaker og alle internturneringene som er hver måned.

Det gis 10% familierabatt hvis flere i familien går på kurs/trening. Vi har også kurs for eldre barn og voksne.

Er du akkurat nå i en litt vanskelig økonomisk situasjon, så kan klubben gi ekstra rabatt på treningen. Du kan krysse av for dette i påmeldingsskjemaet om du ønsker det.

 

Påmeldingsfrist:

Fortløpende.

Klikk her for påmelding

SFO på barneskolene har forøvrig ikke noe med dette tilbudet å gjøre.

Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt med Hovedtrener Andreas Hammer Haugteien!

E-post andreas@sontennisakademi.no eller mobil 45157000

VELKOMMEN!

Tennishilsen fra

Andreas Hammer Haugteien

STA logo


Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.