TENNIS I SFO TIDEN OG TFO

Son Tennis Akademi inviterer deg til å bli med på tennis i SFO tiden/TFO i Soon Tennisklubb.

Nå er det tilbud om tennis i SFO-tiden og Tennis Fritidsordning (TFO) for barn i 1. -5. klasse på Son Barneskole og Brevik Barneskole

Oppstart:

Se på påmeldingssiden.

Når:

Mandag til fredag mellom kl. 1230 og 1530.

 

Tennis Fritidsordning, TFO: Da går barna direkte på tennisklubben når skolen er ferdig og trener tennis og får frukt og grønnsaker. Barna blir hentet av foreldre/foresatte senest kl 17.00. Da slipper du som forelder å kjøre rundt på kvelden for at barnet ditt skal trene og du kan også slippe å betale for SFO den dagen! Det er da frilek etter at tennistreningen er ferdig.

Vi henter barna på skolen etter avtale. De som går på Brevik blir hentet i bil. Det er mulig å være med flere dager hvis barna ønsker det. Vi anbefaler å gå to ganger pr uke eller mer, det gir større mestringsfølelse. Vi deler inn i grupper etter alder og nivå.

SFO-tennis:

Dette er for barn som går i 1.-4.klasse på Sonbarneskole og som kommer ned på tennisen i SFO-tiden. Når treningen er ferdig så går de tilbake til SFO.

Se på påmeldingsside for priser.

 

TFO frem til kl 1700 koster per 2019 kun kr 45,- ekstra pr dag! ...og du slipper å betale SFO de dagene barnet er på tennis/TFO. De som starter midt i semesteret vil kun betale for de ukene man er med. Dvs at om barnet ditt starter i mars så betaler dere ikke for januar og februar. Total prisen inkluderer da tennistrening, henting, frukt/grønnsaker og alle internturneringene som er hver måned. Det gis 10% familierabatt hvis flere i familien går på kurs/trening. Vi har også kurs for eldre barn og voksne. Er du akkurat nå i en litt vanskelig økonomisk situasjon, så kan klubben gi ekstra rabatt på treningen. Du kan krysse av for dette i påmeldingsskjemaet om du ønsker det.

 

Påmeldingsfrist:

Fortløpende.

Klikk her for påmelding

SFO på barneskolene har forøvrig ikke noe med dette tilbudet å gjøre.

Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt med Hovedtrener Andreas Hammer Haugteien!

E-post andreas@sontennisakademi.no eller mobil 45157000

VELKOMMEN!

Tennishilsen fra

Andreas Hammer Haugteien

STA logo

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline