TENNIS I SFO TIDEN OG TFO

Son Tennis Akademi inviterer deg til å bli med på tennis i SFO tiden/TFO i Soon Tennisklubb.

Nå er det tilbud om tennis i SFO-tiden(1.-4.kl) og Tennis Fritidsordning (TFO) for barn i 1. -5. klasse på Son Barneskole og Brevik Barneskole

Oppstart:

Se på påmeldingssiden.

Når:

Mandag til fredag mellom kl. 1230 og 1530.

 

Tennis Fritidsordning, TFO: Da går barna direkte på tennisklubben når skolen er ferdig og får frukt og grønnsaker før tennis sterter. Etter trening er det varm eller kald rett som varierer fra uke til uke. Barna blir hentet av foreldre/foresatte senest kl 17.00. Da slippe dere å betale for SFO i tillegg den dagen! Det er frilek etter at tennistreningen er ferdig.

Vi henter barna på skolen etter avtale. De som går på Brevik blir hentet i bil. Det er anbefales å være med to ganger pr uke eller mer, det gir større mestringsfølelse. Vi deler inn i grupper etter alder og nivå.

SFO-tennis:

Dette er for barn som går i 1.-4.klasse på Sonbarneskole og som kommer ned på tennisen i SFO-tiden. Når treningen er ferdig så går de tilbake til SFO.

Se på påmeldingsside for priser.

 

TFO frem til kl 1700 koster per 2019 kun kr 45,- ekstra pr dag! ...og du slipper å betale SFO de dagene barnet er på tennis/TFO. De som starter midt i semesteret vil kun betale for de ukene man er med. Dvs at om barnet ditt starter i mars så betaler dere ikke for januar og februar. Total prisen inkluderer da tennistrening, henting, frukt/grønnsaker og alle internturneringene som er hver måned. Det gis 10% familierabatt hvis flere i familien går på kurs/trening. Vi har også kurs for eldre barn og voksne. Er du akkurat nå i en litt vanskelig økonomisk situasjon, så kan klubben gi ekstra rabatt på treningen. Du kan krysse av for dette i påmeldingsskjemaet om du ønsker det.

 

Påmeldingsfrist:

Fortløpende.

Klikk her for påmelding

SFO på barneskolene har forøvrig ikke noe med dette tilbudet å gjøre.

Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt med Hovedtrener Andreas Hammer Haugteien!

E-post andreas@sontennisakademi.no eller mobil 45157000

VELKOMMEN!

Tennishilsen fra

Andreas Hammer Haugteien

STA logo

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline