Utendørs Klubbmesterskap 2020 for juniorer - ny deltakerrekord!

Postet av Soon Tennisklubb den 7. Sep 2020


Med nesten 100 påmeldte ble det satt ny deltagerekord for KM utendørs i Soon Tennisklubb i helgen! 

Vi var superheldige med været, og både gjennomføring og innsats var super! - fra spillere, foreldre, arrangører og Son Tennis Akademi.

Alle fikk spilt mange kamper og flere fikk prøve seg på et vanskeligere nivå enn de har spilt tidligere, og det gikk veldig bra!


I de yngste klassene, Rødt nivå (spillere født 2012-2014) ble det spilt mange fine kamper med stor iver, bratt læringskurve og masse konkurranseinstinkt! 

For de litt eldre, Oransje nivå (spillere født 2010-2012) ble det spilt hele 85! kamper med "Hot-Seat" i løpet av de to timene de holdt på! Utrolig gøy med så stor kampiver!

I klassen Grønt nivå (spillere født 2009-2011) ble det spilt mange flotte kamper med god fokus, fair play og topp innsats! 

I klassen Grønt nivå  (spillere født 2004-2007) , var det yngstemann Leik Rasch som vant i finalen over Joakim Larsen.

I u12 ble det Fabian Hekkelstrand Sand som trakk det lengste strået og ble Klubbmester med knappest mulig margin.. Kun et game mer enn Albert Hedum, som fikk 2. plass. Tobias Røysland kom på 3. plass og Andreas Hotvedt-Roer på 4. plass

I u14 kom Lukas Lauritzen på 1. plass, Troy Alexander Kruger på 2. plass og Christoffer Norheim-Lund på 3. plass, etter fint spill i alle kampene.

I u16 vant Daniel Hauge etter en meget jevn og spennende kamp i tre set over Cedric Kuepers 

med 4-6, 6-2, 6-3.

Gratulerer til alle! 

Tusen takk til alle spillere, foreldre og familiemedlemmer som var med og gjorde dette til en super tennishelg!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.