Det åpnes for spill i Soon Tennisklubb!

Postet av Soon Tennisklubb den 23. Apr 2020

Nå kan vi endelig ønske velkommen til spill i Soon Tennisklubb igjen 🎾 Vi takker alle medlemmer og spillere for tålmodigheten i en spesiell tid. I løpet av den stengte perioden vet vi det er mange som har savnet tennis og trening. Særlig i den daglige aktiviteten i kurs og TFO. Klubben har også måttet avlyse blant annet en nasjonal turnering for 12-åringer, klubbmesterskap og STAs Vårcup. Vi gleder oss til tennis igjen  

 Samtidig er det slik at vi må ha strenge regler for spill og aktivitet i anlegget. Vi ber alle som skal spille tennis om å følge regler, oppslag og gjeldende informasjon på banene, Facebook og www.soontennis.no. Regler for spill (lagt ved her) blir satt opp på og utenfor alle baner og i hallen. Det er viktig at alle setter seg inn i disse. Skulle det vise seg at regler ikke blir overholdt, vil anlegget bli stengt. I hallen vil kjøkken, styrkerom og garderober være stengt. Vi oppfordrer alle til å fylle vannflasken hjemme. Det vil vasket i hallen fire ganger i uken, og alle bruksflater vil desinfiseres daglig i hallen og på utebaner (håndtak, utstyr mv.). 

 Organiserte kurs og TFO i regi av Son Tennis Akademi vil også starte opp😀 Hovedtrener Andreas vil snarlig sende ut informasjon om dette. Vi ber alle følge de regler som gjelder også særskilte regler for den organiserte trvg.eningen og TFO.

 Alle som spiller - også ute - må booke baner for spill gjennom Matchi. Baner vil bli gjort tilgjengelig for booking fra helgen 25.26. april. Vi legger ut påminnelse på Facebook om dette. 

 Gleder oss! 

 Tennishilsen
 Styret i Soon TK



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.